Versla kalkaanslag met een waterontharder

Waarom Amfa4000?

De Amfa4000 waterontharder van Waterontharder.com is ontwikkeld met Zwitserse precisie. Bij Waterontharder.com staat kwaliteit voorop en gebruiken we alleen de beste onderdelen. De waterontharders worden onderzocht in Zwitserland en met vakmanschap vervaardigd.

Geniet thuis van heerlijk water met de Amfa4000 waterontharder. U merkt direct dat het water minder kalkaanslag veroorzaakt. Binnen enkele dagen ziet u zelf bestaande kalkaanslag verdwijnen.

De compacte waterontharder is binnen 5 minuten te installeren. Het magnetische veld voorkomt vervolgens dat de kalkaanslag zich hecht aan uw leidingen en sanitair. Zo heeft u geen last meer van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

De Amfa4000 bestelt u gemakkelijk en snel via onze webshop. De waterontharder kost u slechts eenmalig €149,-. Wanneer u vandaag voor 23:59 uur bestelt, bezorgen we de waterontharder de volgende dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *